Menu

Gebruiksvoorwaarden

Laatst bijgewerkt: 12 juni 2018

Gebruiksvoorwaarden

Door deze website te bezoeken en/of de op of via deze website aangeboden informatie te gebruiken, verklaart u zich akkoord met de toepasselijkheid van deze gebruiksvoorwaarden.

Gebruik van de website www.zelfkennisonderzoek.nl

De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Hoewel Timmermans ZKM Coach en Begeleiding zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze website en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kunnen wij niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Timmermans ZKM Coach en Begeleiding garandeert niet dat de website foutloos of ononderbroken zal functioneren of vrij zijn van virussen. Timmermans ZKM Coach en Begeleiding wijst iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het (ongestoord) gebruik van deze website uitdrukkelijk van de hand.

Informatie van derden, producten en diensten

Op de website van Timmermans ZKM Coach en Begeleiding staan links naar websites van derden, wij aanvaarden geen aansprakelijkheid en geen enkele verantwoordelijkheid voor de inhoud, het gebruik of de beschikbaarheid van websites van derden. Het gebruik van dergelijke links is voor eigen risico. De informatie op dergelijke websites is door Timmermans ZKM Coach en Begeleiding niet nader beoordeeld op juistheid, redelijkheid, actualiteit of volledigheid.

Informatie gebruiken

Alle intellectuele eigendomsrechten en andere rechten voor met betrekking tot alle op of via deze website aangeboden informatie (waaronder alle teksten, grafisch materiaal en logo’s) berusten bij Timmermans ZKM Coach en Begeleiding. Het is niet toegestaan informatie op deze website over te kopiëren, te downloaden of op enigerlei wijze openbaar te maken, te verspreiden of te verveelvoudigen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Timmermans ZKM Coach en Begeleiding. U mag informatie op deze website wel afdrukken en/of downloaden voor uw eigen persoonlijk gebruik.

Wijzigingen

Wij hebben het recht de aangeboden informatie, met inbegrip van deze gebruiksvoorwaarden, te allen tijde te wijzigen zonder hiervan nadere aankondiging te doen. Het is raadzaam om regelmatig te controleren of de op of via deze website aangeboden informatie, met inbegrip van deze gebruiksvoorwaarden, gewijzigd is. Mocht deze gebruiksvoorwaarden wijzigen, dan vindt u de meest recente versie van de gebruiksvoorwaarden van op deze pagina.

Carolien Timmermans

ZKM coach, mindfulness- en compassie trainer.
Putterlaan 20
5672 VJ NUENEN
06-48839691

 

 

 

ZKM coach, mindfulness- en compassie trainer.